OBJEKAT

Objekat ispunjava sve uslove u pogledu prostora i opreme za pružanje usluga domskog smeštaja. Sastoji se od prizemne zgrade bez ijednog stepenika, prostorije su međusobno povezane u jednu prijatnu, funkcionalnu sredinu hotelskog tipa u kojoj je sve podređeno toplini prijatnog boravka u njemu.

Okruženje ustanove za smeštaj i negu starih lica “Nacionalni Dom” je OAZA mira sa sopstvenim uređenim parkom i šetalištima u kojoj posebna mikro klima ovo mesto čini vazdušnom banjom.

Urađenje objekta ove ustanove je u skladu sa standardima najvišeg nivoa za pružanje usluge smestaja i nege starih lica i sve je podređeno toplini prijatnog i udobnog boravka i lakog korišćenja usluga i sadržaja tokom boravka u njoj.

Objekat doma je prizemna zgrada bez i jednog stepenika povrsine 2600 m². Sve prostorije i prostori međusobno su funkcionalno povezani centralnim hodnikom duzine 80 metara i širine 2 metra u jednu celinu. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa sopstvenim kupatilima, opremljene televizorima, telefonima, interfonima, te ostalim potrebnim namestajem i opremom.

Korisnicima su pored soba na raspolaganju i sala za dnevni boravak povrsine 455 m², trpezarija povrsine 220 m², prostorije za medicinske intervnecije, prostorije za fizioterapeuta, frizera, pedikira/manikira i jos 12 pomoćnih prostorija, park, pokrivena i otvorena terasa.

KONTAKT