KONTAKTIRAJTE NAS

Ustanova za smeštaj i negu starih lica Nacionalni Dom nalazi se u mirnom naseljenom mestu Vladimirovac, Opština Alibunar i to na glavnom magistralnom putu, saobraćajnici koja povezuje pravac Beograd – Vršac. Nalazimo se na 24. kilometru od Pančeva. Posebna prednost lokaliteta ustanove je dostupnost javnog prevoza i blizina autobuskog stajališta u oba pravca, upravo ispred doma, što našim posetiocima pruža posebnu pogodnost.

U neposrednoj blizini ustanove nalaze se i Dom zdravlja, škola, vrtić, crkva, Mesna zajednica, Dom kulture, Pošta, prodavnice, park, sportsko igralište, restoran i sve što je potrebno da ispuni uslove savremenog života i omogući korisnicima nesmetano zadovoljavanje osnovnih, ali i potreba višeg reda u lokalnoj zajednici.

Glavna prednost za naše korisnike je blizina rezervata prirode, Deliblatska peščara koja je udaljena 9 kilometara od ustanove. Poznato izletište sa bogatom i jedinstvenom florom i faunom koja svojim posetiocima pruža potpun doživljaj prirodnih lepota uz sadržaje koji su prilagođeni osobama trećeg životnog doba.

KONTAKT